anaerobic

Programi

anaerobic

pomoć oko boljeg snalaženja u prometu

Djeci i potpunim početnicima omogućujemo poboljšanje vještine i sposobnosti za vožnje na biciklu s ciljem stjecanja sigurnosti i veće spretnosti samostalnog kretanja i kretanja među ljudima.

treninzi na cesti i u šumi

Bavimo se podjednako brdskim i cestovnim biciklizmom.

gdje treniramo

Organiziramo treninge na trkalištu – biciklističkoj pisti u Kranjčevićevoj ulici, na Tuškancu, Zelengaju, Cmroku, Jarunu, Medvedgradu i Sljemenu te na području južno od Zagreba.

biciklističke edukacije

Informacije vezane za popratne aspekte biciklizma kao što su: prehrana, podešavanje pozicije na biciklu, potrebna oprema, odabir natjecanja itd.

anaerobic

Programi za djecu

programi za djecu

osnovne tehnike vožnje

Za biciklističke početnike koji žele postati sigurniji u prometu i spretniji u korištenju bicikla. Kretanje, zaustavljanje, skretanje i savladavanje manjih prepreka.

snalaženje u prometu

Djeci i potpunim početnicima omogućujemo poboljšanje vještine i sposobnosti za vožnje na biciklu s ciljem stjecanja sigurnosti i veće spretnosti samostalnog kretanja i kretanja biciklom među ljudima.

sportski trening

Sportsko treniranje cestovnog i brdskog biciklizma. Nastupamo na raznim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu; ciklokros, cestovna, brdska i natjecanja na pisti (velodrom u Kranjčevićevoj).

anaerobic

programi za odrasle

PRUŽANJE široke lepeze USLUGA S PODRUČJA BICIKLIZMA

programi za odrasle

edukacije

Prehrana, održavanje i popravak bicikla, odabir odjeće/obuće te ostalih tema vezanih uz biciklizam.

rekreacija

Stjecanje veće sigurnosti i sposobnosti u vožnji bicikla za odlaske u prirodu, na posao i slično.

sportski trening

Individualni i grupni treninzi. Sportsko treniranje cestovnog i brdskog biciklizma. Snaga, izdržljivost, brzina i tehnika vožnje neki su od elemenata na koje se može utjecati, kao i na mentalne sposobnosti te osnovna znanja o prehrani. Poštujući pravila periodizacije stvaraju se ciljani, individualni planovi treninga u skladu s mogućnostima i definiranim ciljevima pojedinaca.

anaerobic

misija

Specializiran sam za treniranje i savjetovanje pojedinaca i grupa s ciljem podizanja znanja i sposobnosti za korištenje bicikla na višu razinu. Moje metode uključuju korištenje modernih alata i metoda ( Training Peaks, Strava…) koji će uz maštovito i pažljivo stvaranje programa vježbanja pomoći mojim klijentima u dostizanju njihovih ciljeva, kao i intenzivnijem doživljaju biciklizma. Osobe koje su se odlučile posvetiti biciklizmu s jakom željom za napredovanjem, moji su idelni klijenti. Pojedinci i grupe s kojima radim su potpuni početnici, pa sve do iskusnih, treniranih osoba. Pažljivo slušajući njihove potrebe pomažem im u definiranju i dostizanju njihovih realnih ciljeva.

6,5 w/kg

anaerobic

091 5063 568

Upisujemo nove članove

KONTAKT

pošalji poruku